Καλησπέρα σας,

Η ομάδα μας  παίζει αύριο (9/12) τον 8ο  αγώνα της στο Λαύριο, το οποίο βρίσκεται στη 4η θέση της βαθμολογίας κάτω από τον Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Προμηθέα Πάτρας και αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, μέχρι τώρα.

Εμείς, μην έχοντας καμία άλλη πολυτέλεια παρά να σκεφτόμαστε μόνο ως ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ, είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε άλλη μία φορά με μοναδικό στόχο την πολυπόθητη πρώτη νίκη μας στο ανταγωνιστικό αυτό πρωτάθλημα της Α1, γνωρίζοντας την δυναμικότητα του αντιπάλου μας και την δυσκολία του συγκεκριμένου παιγνιδιού.

Έχουμε εντοπίσει τα σημεία εκείνα που πρέπει να προσέξουμε, έχοντας δουλέψει πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα. Όλα θα εξαρτηθούν από την προσωπική και ομαδική άμυνα από την συγκέντρωση και το επίπεδο ετοιμότητας του κάθε παίκτη ξεχωριστά και όλων μαζί από το πόσο το «θέλω» του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα είναι μεγαλύτερο από του Λαυρίου. Κάθε κατοχή, από το 1ο μέχρι το 40ο λεπτό είναι το ίδιο σημαντική κι αν λειτουργήσουμε με αυτή τη λογική, μόνο τότε θα έχουμε το δικαίωμα να χαμογελάσουμε στο τέλος του παιχνιδιού.

Τα σχόλια όλων των ομάδων που έχουμε παίξει μέχρι τώρα είναι πολύ θετικά, δεν φτάνει, όμως, μόνο αυτό. Δεν μένουμε στην κατηγορία με θετικά σχόλια, αλλά με θετικά αποτελέσματα. ΜΠΟΡΟYΜΕ να τα έχουμε ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ δεν έχουμε αρνητικές σκέψεις, ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!

Γιατί να μην ξεκινήσουμε από αύριο;

Καλή μας τύχη!