Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA χαιρετίζει την πρόσφατη έκδοση του βιβλίου «ΔΗΜΗΤΡΟΣ ΔΑΛΛΑΣ» από τον δημοσιογράφο-συγγραφέα, επίτιμο πρόεδρο του ΠΣΑΤ και επιφανή Νεοσμυρνιώτη, κ. Πέτρο Λινάρδο, ο οποίος συνεχίζει ακμαίος την συγγραφική δράση του και τις «εσκαφές» στην υπεραιωνόβια ιστορία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ που ιδρύθηκε το 1890, στην άλλη άκρη του Αιγαίου πελάγους και αποτελεί τον ιστορικότερο σύλλογο του ελληνικού αθλητισμού.
Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA παροτρύνει όλους τους φίλους του συλλόγου και κυρίως τις νεότερες γενιές φιλάθλων να προμηθευτούν το βιβλίο «ΔΗΜΗΤΡΟΣ ΔΑΛΛΑΣ» που είναι αφιερωμένο στο έργο του πρώτου προέδρου του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ., ώστε να μάθουν την πλούσια ιστορία του συλλόγου και τα κορυφαία πρόσωπα που έχουν συμβάλλει στο μεγαλείο του.

Πρόκειται για το 12ο βιβλίο στην μακρά συγγραφική διαδρομή του κ. Πέτρου Λινάρδου και είναι χαρακτηριστικό ότι στην πρόσφατη παρουσίαση του στον πολιτιστικό κέντρο «Γαλαξίας», τιμήθηκε με πλακέτα από τους οργανωμένους φιλάθλους του συλλόγου, καθώς χαίρει καθολικής ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ αναγνώρισης.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

«ΔΗΜΗΤΡΟΣ ΔΑΛΛΑΣ» – Ο πρωτομάστορας του Αθλητισμού της Μικράς Ασίας και της προσφυγικής Αναγέννησης του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης είναι ο τίτλος του νέου και δωδέκατου βιβλίου του Πέτρου Λινάρδου, δημοσιογράφου και Ιστορικού του Αθλητισμού, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μπαλτά/ εξ’Ανατολών. Μέσα από τις 250 σελίδες του βιβλίου όπου καταγράφονται και αξιολογούνται τα πρωτοποριακά επιτεύγματα του κορυφαίου προέδρου του Πανιωνίου Γ.Σ. αναδύεται η επίδοση του ιστορικού συλλόγου στη Σμύρνη, επί τριάντα χρόνια και στη μεταπροσφυγική Αθήνα, ως σπουδαία εθνική, αθλητική, πολιτισμική και κοινωνική προσφορά.