ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  1. ΤΟ ΜETROPOLITAN GENERAL ιατρικός υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
  2. WELCOME BRANDON BROWN TO PANIONIOS B.C.
  3. «ANOIXTH» ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΡΙΚΑΣ»
  4. WELCOME JIMMIE TAYLOR TO PANIONIOS B.C.
  5. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΛΕΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Απόφοιτος Οικονομικών σπουδών και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Findlay University, Οhio U.S.A . Μετεκπαιδευθείς στο N.Y.I.T. ( New York Institute of technology ).

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ

Οδοντίατρος-Ορθοδοντικός, κάτοχος διπλώματος Master στην Βιολογία του Στόματος και εξειδίκευση στην Ορθοδοντική. Κάτοχος Master στην Γλωσσική Ορθοδοντική.
Επιστημονικός Συνεργάτης Ορθοδοντικής στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και υποψήφιος Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής .

georgopoulou

ΜΕΛΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

Απόφοιτος του lycee franco hellenique  “ Saint Joseph “ και πτυχιούχος της Φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.  Κάτοχος πρώτου μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Εκπαίδευση ενηλίκων και δεύτερου, στη διαχείριση υγείας  ασθενών.

tigirakis

ΜΕΛΟΣ: ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΙΓΚΗΡΑΚΗΣ

Γεννημένος στην Νέα Σμύρνη και απόφοιτος της Ευαγγελικής Σχολής Νέας Σμύρνης. Μέλος του ερασιτεχνικού ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ από το 1990. Είναι διευθυντιικό στέλεχος σε εταιρείες ένδυσης επί 25 χρόνια. 

sirigos-profile2

ΜΕΛΟΣ: ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ

Οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στην Γεωργική Οικονομία. Σύμβουλος επιχειρήσεων. Αντιδήμαρχος Ν.Σμύρνης από το 1998. Ίδρυσε τον Αθλητικό οργανισμό Ν.Σμύρνης το 2001. Μέλος της διοίκησης του Ερ.Πανιωνίου για 6 χρόνια και της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ από το 2000 μέχρι το 2003.
Σύμβουλος Διοίκησης και αντιπρόεδρος του ΟΚΑΑ ΑΕ από 2008 μέχρι 2013.Αναπτύσσει έντονη κοινωνική δράση τα τελευταία 20 έτη. Πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστημίου, τμήμα Ε.Μ.Μ.Ε.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

gasparis

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, από το 1975 και κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων. Σε ηλικία 16 ετών, έπαιξε στην ανδρική ομάδα μπάσκετ και αποτέλεσε στέλεχος της για 12 συνεχόμενα χρόνια, καθώς και βασικός συντελεστής στην κατάκτηση του Κυπέλλου, το ’91 και δεκάδων άλλων διακρίσεων, όπως ο τελικός των πλειοφ του πρωταθλήματος (1986-87). Την περίοδο 1992-93 συνέχισε και ολοκλήρωσε την καριέρα του στον Άρη, με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων.

Ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της ανδρικής ομάδας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ τις περιόδους 2008-2009 και 2010-2011, καθώς στις ακαδημίες του συλλόγου.

Έχει φορέσει 21 φορές την φανέλα της Εθνική ομάδας και συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του ’90 και στο Ευρωμπάσκετ του ’91, έχοντας σκοράρει 96 πόντους, ενώ έπαιξε 31 φορές στην Εθνική Εφήβων.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ: Εκπρόσωπος Γραφείου Τύπου
ΦΩΤΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ: Υπεύθυνος Marketing και Εισιτηρίων
ΜΑΡΙΑ ΜΑΜΜΑ: Γραμματεία