Καλησπέρα σε όλους ,

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Αγωνιστικό ζητούμενο είναι να βάλουμε το «εγώ» κάτω από το «εμείς «, να παίξουμε ως ομάδα, αδιαφορώντας για τα ατομικά στατιστικά μας. Όταν είσαι μέλος του Πανιωνίου, σημασία έχει τι κάνει η ομάδα και όχι τι κάνεις εσύ. Την μέγιστη σημασία έχει τι κάνεις εσύ για την ομάδα…

Aναγκαστικά , ο αγώνας με  την ΑΕΚ είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μου , καθώς νιώθω ότι μας αδικεί κατάφορα η απόφαση για την ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, η οποία συμπίπτει με τον αγώνα της χρονιάς κόντρα στην Κύμη.

Χωρίς προφανή λόγο, με τον κόσμο του Πανιωνίου να δίνει εξετάσεις και να περνά με άριστα θέλουν να βγάλουν τον… πάνθηρα από μέσα μας. Είναι γελασμένοι! Ο κόσμος μας θα είναι εκεί, θα δώσει τη μάχη στο πλάι μας και θα μας σπρώξει στη νίκη ακόμα και αν χρειαστεί να φωνάζει έξω από το κλειστό της Αρτάκης.

Το είχα γράψει και στο προηγούμενο blog μου. Τον Πανιώνιο θα τον σέβεστε! Ως οργανισμός έχει τον τρόπο να επιβάλει τον σεβασμό και θα το πράξει σεβόμενος τον κόσμο, την ιστορία, την παρακαταθήκη που άφησαν οι μεγάλοι που φόρεσαν την κυανέρυθρη φανέλα.