Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA συνεχίζει την προσπάθεια ενδυνάμωσης της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας, προχωρώντας σε συμφωνίες με νέους και παλιούς χορηγούς και υποστηρικτές. H οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ καλοσωρίζει το SHOPPING HOUSE, το οποίο ανέλαβε να χορηγήσει τα επίσημα ρουχα των προπονητών και του προσωπικού της ομάδας μπάσκετ. Είναι βέβαιο ότι οι προπονητές και όλα τα μέλη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα ξεχωρίζουν με τις παρουσίες τους σε κάθε αποστολή.

Λίγα λόγια για το SHOPPING HOUSE

Tο απόλυτο πολυκατάστημα στα Νότια Προάστεια. Το Shopping House, ξεκίνησε την λειτουργία του το 2000 και είναι το πρώτο πολυκατάστημα που ακολουθεί τη λογική “Shops in a shop” στα Νότια Προάστια της Αθήνας. Μέσα σε 4 ορόφους, στεγάζονται όλα όσα θα μπορούσατε να χρειαστείτε: 45 διαφορετικά καταστήματα μέσα στα οποία μπορείτε να ψωνίσετε 300 επώνυμες φίρμες γυναικείας, αντρικής και παιδικής-βρεφικής ένδυσης, καλλυντικών και ειδών σπιτιού. Έτσι, μπορείτε να κάνετε όλα σας τα ψώνια ξεκούραστα, εύκολα και με ασφάλεια. Άλλωστε τα 6500 τμ του Shopping House σας εγγυώνται πως η εμπειρία shopping σας δεν θα είναι μόνο γεμάτη από μόδα και τις πιο hot επιλογές της αγοράς, αλλά και γεμάτη από μουσική και θετική ενέργεια. Το Shopping House διαθέτει επίσης δωρεάν θέσεις parking, ATM (Eθνικής Τράπεζας και Τράπεζα Πειραιώς), Καφέ-εστιατόριο, δωρεάν ασύρματο δίκτυο (WiFi) και δυνατότητα σύνδεσης στο internet.

Διεύθυνση: Θεομήτορος 41, Άλιμος. Τηλ: 210 98 53 450. www.shoppinghouse.gr

Η πρόσβαση γίνεται εύκολα και από τις τέσσερις κατευθύνσεις (από την Λεωφ. Αγ. Δημητρίου, Καλαμακίου από Λεωφ. Ποσειδώνος, Ιωνίας από Λεωφ. Βουλιαγμένης και Κυθηρίων από Λεωφ. Αλίμου).

Παροτρύνουμε τους φίλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να εμπιστευτούν τους υποστηρικτές μας και υποσχόμαστε ότι η συνεργασία μας θα έχει την ανταποδοτικότητα που αρμόζει στην ποιότητα της παροχής υπηρεσιών τους.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ