Αποφασισμένος και έτοιμος να ανταποκριθεί στην νέα πρόκληση της καριέρας του και στην ευκαιρία συνεργασίας που του προσέφερε η δίοικηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA, είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας μπάσκετ, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Η πρώτη δήλωση του στο site της ΚΑΕ από το Ταλίν της Εσθονίας, όπου βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής ομάδας για τον προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

“Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή ότι επιστρέφω στον πάγκο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Δεν χρειάζεται να τονίσω την ιστορική βαρύτητα της φανέλας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που είναι καταγεγραμμένη στο ελληνικό μπάσκετ και καταδεικνύει την ευθύνη που έχει κάθε προπονητής και παίκτης που υπηρετούν, διαχρονικά, τον συγκεκριμένο σύλλογο και ιδιαίτερα την ομάδα μπάσκετ.
Στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, μας περιμένει μια δύσκολη προσπάθεια, λόγω της μεταφοράς της έδρας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, εκτός της Νέας Σμύρνης, αλλά δεν πρόκειται να χαμηλώσουμε τους στόχους μας που είναι η απόδοση καλού και θεαματικού μπάσκετ και θα συνδυάζεται με τα νικηφόρα αποτελέσματα.
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ επιβάλλεται να παρουσιαστεί πιο δυνατός αγωνιστικά και ενωμένος, εντός και εκτός του παρκέ για να καλύψει την θεωρητική απώλεια δύναμης της έδρας, γιατί εφόσον η ομάδα αποκτήσει βάσεις και σταθερές πειστικών εμφανίσεων και στην εξέδρα της νέας έδρας, ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ δίνει το παρόν, τίποτα δεν θα εμποδίσει την ομάδα να έχει την ιστορική δυναμική της.
Eυχαριστώ την οικογένεια του κου Σταύρου Αλευρογιάννη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην επιλογή μoυ και η κατάληξη των συζητήσεων σε οριστική συμφωνία, το απέδειξε εμπράκτως.

Όλοι μαζί για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πάνω απ’ όλους.

Σκουρτόπουλος Θανάσης