Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA συνεχίζει την προσπάθεια ενδυνάμωσης της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας, προχωρώντας σε συμφωνίες με νέους και παλιούς χορηγούς και υποστηρικτές.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Sunset Tours και τον κ. Νεκτάριο Κατσιγιάννη για την πολύτιμη υποστήριξη τους στην ομάδα μας. Η Πανιώνια οικογένεια αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη της. Εμείς υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σε κάθε μελλοντική επιχειρηματική δραστηριότητα τους.

Λίγα λόγια για την εταιρία Sunset Tours

Η Sunset Tours είναι μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία στην μεταφορά Τουριστών και Ανθρώπινου δυναμικού, από τα μέσα της δεκαετίας του ‘70 . Ο στόλος μας αποτελείται από πούλμαν υψηλών προδιαγραφών για την Ελλάδα και το Εξωτερικό με χωρητικότητα από 10 έως και 56 θέσεων. Η εμπειρία μας στην τουριστική ανάπτυξη δηλώνει επιτυχή και ενεργή παρουσία στο τομέα μεταφοράς πελατών, καθιστώντας μας αξιόπιστη επιλογή για οποιεσδήποτε απαιτήσεις μεταφοράς. Η εταιρεία απαρτίζεται από έμπειρο προσωπικό κατάλληλα καταρτισμένο για την διεκπεραίωση των μεταφορών με ποιότητα , ασφάλεια και τελειότητα . Το σύνολο των οχημάτων μας αποτελείται από σύγχρονα μοντέλα SETRA MERCEDES και NEOPLAN, εξοπλισμένα με κλιματισμό, DVD player, τηλεόραση, μικρόφωνο και WiFi καθώς και αναπαυτικά καθίσματα, μεγάλα πανοραμικά παράθυρα και ψυγείο.  Τα γραφεία μας βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με υπαλλήλους και πελάτες, προσφέροντας υπηρεσίες σε 24ωρη βάση.

Τα στοιχεία επικοινωνίας μας είναι:
Sunset Tours
Σικελίας 6, Κουκάκι
Τ.Κ. 11741
Τηλ. 2109228824 & 2109228372
Φαξ: 210 9228950
e-mail: sun-set@otenet.gr
http://www.sunset-tours.gr/

Παροτρύνουμε τους φίλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να εμπιστευτούν τους υποστηρικτές μας και υποσχόμαστε ότι η συνεργασία μας θα έχει την ανταποδοτικότητα που αρμόζει στην ποιότητα της παροχής υπηρεσιών τους.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ