Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ευχαριστώ τον κόουτς για τις ευχές του . Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Ευρωλίγκα κα προσδοκούμε το καλύτερο. Οσον αφορά το παιχνίδι, ξέραμε ότι παίζαμε με μία από τι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Υπήρχαν μεγάλες διαφορές, σε εμπειρία, ικανότητα και αγωνιστικό ρυθμό. Υπήρχε μι παραφιλολογία για ντεφορμάρισμα. Είμαστε ρεαλιστές, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει τις προϋποθέσει να κάνει καλό παιχνίδι».

Για τον στόχο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στο συγκεκριμένο παιχνίδι: «Είχαμε συγκεκριμένο προσανατολισμό, θέλοντας να περιορίσουμε το επιθετικό τρανζίσιον και το πικ εν ρολ, αλλά και την ικανότητα στο επιθετικό ριμπάουντ. Αποτύχαμε στα 2/3, γιατί ο Παναθηναϊκός είχε 18 πόντους στο τρανζίσιον και 23 ασίστ. Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Δεν βγάλαμε αυτά που θα θέλαμε.

Από την άλλη, σαφώς και θέλαμε να παίξουμε καλύτερα. Ξέρουμε που βαδίζουμε. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ καλή ευκαιρία να τεστάρουμε τους εαυτούς μας, να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό που μας λείπει και αν είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει και πρέπει να γίνει σύντομα».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι σε αυτή την προσπάθεια αναλογεί και στον κόσμο, που σε ματς 20 πόντων, τραγουδούσε συνέχεια. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Να μείνουμε συσπειρωμένοι και η ομάδα θα εμφανιστεί έτοιμη την κατάλληλη στιγμή».

Για τη αποστολή παραμονής της ομάδας στην Α1 κατηγορία: «Είναι ένα δύσκολο έργο. Εύκολο δεν είναι τίποτα. Κάθε συνθήκη έχει τις δικές της δυσκολίες και χαρακτηριστικά. Η ιστορικότητα του συλλόγου και η κρισιμότητα των καταστάσεων την κάνει πιο δύσκολη. Υπάρχουν όμως σταθερές, που αμβλύνουν τις γωνίες αυτής της προσπάθειας. Μας κάνουν πιο αισιόδοξους. Η ιστορία, ο κόσμος, η φανέλα και η δουλειά μας.

Αν στεκόμασταν στην εικόνα απόψε θα απαντούσα διαφορετικά. Το κουμπί έχει γυρίσει ήδη κι αυτό φαίνεται στα δύο τελευταία ματς. Στο παιχνίδι με τον Προμηθέα και πολύ περισσότερο φάνηκε στην Αμαλιάδα που χάθηκε στην τελευταία κατοχή. Το κουμπί έχει ήδη γυρίσει. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε με τον Παναθηναϊκό. Δεν καταφέραμε να αποδώσουμε αυτά που θέλαμε, αλλά το κουμπί έχει γυρίσει».