Ο Πανιώνιος Su Casa συνεχίζει την “μίνι” προετοιμασία του, εκμεταλλευόμενος την πολυήμερη διακοπή του πρωταθλήματος και σε αυτό το πλαίσιο αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την Δάφνη Δαφνίου, της οποία επικράτησε με 91-65.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο κλειστό “Σοφία Μπεφόν” και ο τεχνικός της ομάδας μας, Λίνος Γαβριήλ, είχε την ευκαιρία να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του, δοκιμάζοντας διάφορα αγωνιστικά σχήματα.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα προβλήματα απουσιών, μιας και ο Tyreek Duren, αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και προτιμήθηκε να προφυλαχτεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι, κάνοντας θεραπεία, ενώ απών ήταν κι ο Samardo Samuels.

O Τζαμαϊκανός σέντερ έχει πάρει ολιγοήμερη προβλεπόμενη άδεια για να επισκεφτεί την πατρίδα του κι αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα.

Οι παίκτες του Πανιωνίου Su Casa κατά διαστήματα έπαιξαν πολύ όμορφο μπάσκετ, επιδεικνύοντας μεγάλη διάθεση, ενώ αγωνίστηκαν οι Καρακεχαγιάς, Τσιμπούκης, Λαμπρόπουλος, Βεργίνης, Τζουγκαράκης, Καμπερίδης, Μαλέλης, Καμαριανός, Petrovic, Switney, McGill και Bowman.

Τέλος, την ερχόμενη Παρασκευή (14/2) η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε νέο φιλικό αγώνα το Ψυχικός εκτός έδρας.