Συσπείρωση από όλους τους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ώστε να δημιουργηθεί εννιαίο «σώμα» με την ομάδα, ζήτησε ο προπονητής, Κρίς Χουγκάζ, μετά την ήττα της ομάδας από την Κύμη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του Χουγκάζ:

«Για εμάς ήταν το 4ο παιχνίδι σε 3,5 εβδομάδες. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις τις κατηγορίας. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για την υπερπροσπάθεια. Προσπάθησαν να βγάλουν τον ενθουσιασμό. Αξίζουν αυτά τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία τους.  Τα παιδιά δεν είναι ακόμα έτοιμα. Πέραν των έξι ξένων οι τέσσερις από τους Έλληνες παίκτες είναι μέσα από τα σπλάχνα του συλλόγου και θέλουμε να τιμήσουμε την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αλλά θέλουμε αρωγό όλο τον κόσμο. Η πρώτη προσπάθεια είναι μέσα στο γήπεδο και η άλλη να συσπειρωθούμε και να μείνουμε ενωμένοι.

Θέλαμε να κερδίσουμε στην πρώτη αγωνιστική, όχι μόνο γι’ εμάς, αλλά και για τον κόσμο μας. Είμαστε ένας κόσμος με πολύ εγωισμό και υπερηφάνεια και όλοι μέσα ή έξω στην ομάδα θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διεκδικήσουμε τις ελπίδες που έχουμε. και θα μαχόμαστε και θα προσπαθούμε. Συνεχίζουμε».