Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa, υπό τον Πρόεδρο, κ. Γιώργο Χριστοδουλόπουλο έδωσε το παρών στην επίσημη παρουσίαση του πρωταθλήματος της Basket League 2019/2020. Τι δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Λίβανος και ο αρχηγός, Δημήτρης Βεργίνης.

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ, που ετοιμάζεται για άλλη μία μεγάλη σεζόν στα “σαλόνια” του ελληνικού πρωταθλήματος, παρουσιάστηκε επίσημα από τον ΕΣΑΚΕ το βράδυ της Πέμπτης (26/9), μαζί με τις υπόλοιπες 13 ομάδες της Basket League 2019/2020.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa ήταν παρούσα στην εκδήλωση με αντιπροσωπεία, υπό τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Χριστοδουλόπουλο, τον General Manager, Χρήστο Χριστοδούλου, τον προπονητή, Γιάννη Λίβανο, τον αρχηγό, Δημήτρη Βεργίνη και τον βοηθό προπονητή, Τάσο Στουγιαννούδη.

Στην παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι της σεζόν 2018/2019, μεταξύ αυτών και ο Davion Berry, που αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην ομάδα μας, με το βραβείο να το παραλαμβάνει η αντιπροσωπεία της ΚΑΕ, ενώ Γιάννης Λίβανος και Δημήτρης Βεργίνης ανέβηκαν στο πάνελ για δηλώσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αναλυτικά τι είπαν προπονητής και αρχηγός του Πανιωνίου Su Casa:

Γιάννης Λίβανος (προπονητής Πανιωνίου Su Casa)

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι για πρώτη φορά εδώ ανάμεσά σας. Κάθε χρόνο υπάρχουν δυσκολίες για όλες τις ομάδες. Αντιπροσωπεύουμε μια ομάδα με τρομερή ιστορία, μία από τις ιστορικότερες ομάδες και είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε ό,τι βρεθεί στο δρόμο μας και να οδηγήσουμε την ομάδα σε επιτυχίες”.

Για την έδρα της ομάδας μας, που θα είναι και φέτος το κλειστό “Σοφία Μπεφόν”, μετά την κατεδάφιση του ιστορικού γηπέδου της οδού Αρτάκης, ο προπονητής του Πανιωνίου Su Casa σχολίασε: “Είναι μεγάλο μειοενέκτημα για την ομάδα μας γιατί το κλειστό της οδού Αρτάκης έδινε μεγάλη ώθηση. Η ομάδα έχει μάθει όμως να ζει με αυτό αν και οι περισσότεροι από εμάς είμαστε νέοι στην ομάδα. Παίζουμε σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο που προσφέρει τα πάντα. Σίγουρα δεν είναι έδρα όπως το γήπεδο της Αρτάκης αλλά είναι ό,τι καλύτερο”.

Για το έμψυχο δυναμικό ο Γιάννης Λίβανος σχολίασε: “Τηρουμένων των αναλογιών κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Οι παίκτες που έχω είναι έτοιμοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό”.

Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας μας απάντησε με χιούμορ στον μη πετυχημένο παραλληλισμό της παρουσιάστριας της εκδήλωσης για το αν είναι σε τόσο καλή κατάσταση ώστε αν χρειαστεί να αγωνιστεί: “Δεν είμαι σε τόσο καλή κατάσταση, δεν θα χρειαστεί κιόλας, έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους πάικτες μου”.

Δημήτρης Βεργίνης (αρχηγός Πανιωνίου Su Casa)

“Εύχομαι να έχουμε ένα πρωτάθλημα καλύτερο από πέρυσι, ανταγωνιστικό και όμορφο. Εύχομαι τα περσινά θλιβερά γεγονότα να ανήκουν στο παρελθόν και από εδώ και πέρα όλοι οι φορείς να συνεργαστούν για να βρουν τη χρυσή τομή και το ελληνικό μπάσκετ να πάει εκεί που αξίζει, γιατί είναι κρίμα να πηγαίνει βήματα πίσω”.

Για τις βλέψεις της ομάδας μας είπε: “Την τελευταία διετία τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Ο Πανιώνιος θα πρέπει να πρωταγωνιστεί, του αξίζει πολύ παραπάνω. Με την βοήθεια του κόσμου, που θα πρέπει να είναι δίπλα μας, για να στηρίξει την προοσπάθεια του προέδρου κ. Χριστοδουλόπουλου, των προπονητών, των παικτών, εύχομαι ο Πανιώνιος να είναι στην ελίτ του πρωταθλήματος”.