Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της, για την αγωνιστική σεζόν 2019 -2020, με την εταιρεία “Avance Car Rental”.

Η κορυφαία ελληνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της, θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο.. πλάι του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ,συνεχίζοντας μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία!

H KAE Πανιώνιος Su Casa ευχαριστεί θερμά την “Avance Car Rental” για την σύναψη της συγκεκριμένης συνεργασίας, που φιλοδοξεί να την… οδηγήσει με ασφάλεια στον δρόμο προς την επίτευξη των φετινών στόχων.

Η πείρα της “Avance Rent A Car”

Η “Avance Rent A Car” ιδρύθηκε το 1992 και όλα τα χρόνια της λειτουργίας της φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, τις οποίες συνεχώς βελτιώνει και ανανεώνει.

Άλλωστε, διαθέτει ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η παρουσία της σε όλα τα μεγάλα αεροδρόμια της χώρας – με κορυφαίο τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” – την καθιστά ως την μεγαλύτερη Ελληνική Εταιρία Ενοικίασης Αυτοκινήτων στη χώρα.

Διαθέτει αρκετά μεγάλη ποικιλία οχημάτων και οι υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες, είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσουν την επιθυμία ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών!

Τα πολλαπλά οφέλη του προγράμματος εταιρικών πελατών της Avance, με ελκυστικές τιμές χωρίς εκπτώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες και με αποκλειστική εξυπηρέτηση, θα καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της www.avance.gr και πληροφορηθείτε λεπτομερώς όλα, όσα μπορεί να σας προσφέρει η “Avance Car Rental”.