Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ συνεχίζει την προσπάθεια οικονομικής ενδυνάμωσης της, ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, προχωρώντας σε ανανεώσεις  συμφωνιών με τις εταιρίες που παραμένουν υποστηρικτές της ομάδας μπάσκετ και συνεχίζουν να έχουν αγαστή συνεργασία.

Η Κ3 Κατσούλης Τεχνική-Κατασκευαστική εταιρία που είναι μία δεύτερης γενιάς επιχείρηση και έχει παρουσία στο κλάδο, σαράντα και πλέον ετών, θα είναι «συμπαίκτης» της ομάδας μπάσκετ και στην επόμενη περίοδο.

 

Το εταιρικό προφίλ της  Κ3 Κατσούλης

Η Κ3 Κατσούλης Τεχνική-Κατασκευαστική εταιρία ειδικεύεται στην ανέγερση, πώληση κατοικιών και καταστημάτων υψηλής ποιότητας στην Νέα Σμύρνη.

Παράλληλα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μελέτης, επίβλεψης, κατασκευής, ανακαίνισης και διακόσμησης ακινήτων (κατοικίες, γραφεία, καταστήματα), διαθέτοντας τους πλέον έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες σε συνδυασμό με ένα άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Παροτρύνουμε τους φίλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να εμπιστευτούν τους υποστηρικτές μας και υποσχόμαστε ότι η συνεργασία μας θα έχει την ανταποδοτικότητα που αρμόζει στην ποιότητα της παροχής υπηρεσιών τους.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ