Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ συνεχίζει την προσπάθεια οικονομικής ενδυνάμωσης της, ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, προχωρώντας σε ανανεώσεις  συμφωνιών με τις εταιρίες που παραμένουν υποστηρικτές της ομάδας μπάσκετ και συνεχίζουν να έχουν αγαστή συνεργασία.

Η εταιρία «Avance Rent A Car» θα είναι «συμπαίκτης» της ομάδας μπάσκετ και στην επόμενη περίοδο, προμηθεύοντας αυτοκίνητα στους παίκτες για την ασφαλή μετακίνηση τους.

To εταιρικό προφίλ της «Avance Rent A Car»

Η «Avance Rent A Car» ιδρύθηκε το 1992 και όλα τα χρόνια της λειτουργίας της φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, τις οποίες συνεχώς βελτιώνει και ανανεώνει. Άλλωστε, διαθέτει ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα και στην Κύπρο και παρουσία σε όλα τα μεγάλα αεροδρόμια, ενώ η πολύ μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων οχημάτων και οι υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών! Τα πολλαπλά οφέλη του προγράμματος εταιρικών πελατών της Avance, στις χαμηλότερες τιμές και με αποκλειστική εξυπηρέτηση, θα καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην ιστοσελίδα www.avance.gr και μάθετε λεπτομερώς όλα όσα μπορεί να σας προσφέρει η «Avance Rent A Car».