Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ συνεχίζει την προσπάθεια οικονομικής ενδυνάμωσης της, ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, προχωρώντας σε ανανεώσεις συμφωνιών με τις εταιρίες που παραμένουν υποστηρικτές της ομάδας μπάσκετ και συνεχίζουν να έχουν αγαστή συνεργασία.

Το εστιατόριο Amigos των αδελφών Ντίνου και Γιώργου Μαλτεζάκη, θα είναι «συμπαίκτης» της ομάδας μπάσκετ και στην επόμενη περίοδο. Oι γεύσεις του Amigoς ήταν πάντα απολαυστικές και οι παίκτες, οι προπονητές και όλα τα μέλη της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ συνεχίζουν να γευματίζουν στα γνωστά στέκια του μεξικάνικου εστιατορίου, στην Νέα Σμύρνη και στην Γλυφάδα.

To προφίλ του Amigos

Tο όραμά μαs ήταν να δημιουργήσουμε έναν χώρο ξεχωριστό, με ζεστή ατμόσφαιρα και μοναδική εξυπηρέτηση. Πραγματοποιήθηκε το 1995 στη Γλυφάδα με το πρώτο Amigos. Το 2007, με τη θερμή υποστήριξη και παρότρυνση των πελατών μαs, δημιουργήσαμε το δεύτερο Amigos στη Νέα Σμύρνη.

Το φιλικό προσωπικό των Amigos σαs υποδέχεται καθημερινά από το πρωί σε δυο ζεστέs κάζεs, Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη, με Μεξικάνικο ταμπεραμέντο, παραδοσιακέs tequilerias και κήπουs αληθινούs. Σαs προσκαλούμε λοιπόν στην οικογένεια Amigos, να μοιραστούμε το πάθοs μαs για τιs γεύσειs και τα αρώματα τηs χώραs τηs tequila.