Ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας χαρακτηρίζει την φετινή περίοδο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, πιο επιτυχημένη από κάθε προσδοκία, δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετώπισε και τονίζει ότι η τελευταία εικόνα που θα αφήσει η ομάδα , θα πρέπει να αποτελέσει την ανάλογη κατάληξη των εμφανίσεων της στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

«Στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και ενώ έχουμε πετύχει, ουσιαστικά, τον μεγάλο στόχο της παραμονής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στην Βasket League, εγκαίρως και χωρίς να έχουμε εμπλοκή σε συνδυασμό αποτελεσμάτων από άλλους αγώνες, αντιμετωπίζουμε τον Προμηθέα στην Πάτρα. Πρόκειται για ομάδα που έχει υψηλούς στόχους για την είσοδο της στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία και στο ρόστερ της, υπάρχουν παίκτες με μεγάλα κορμιά και ύψη σε όλες τις θέσεις της πεντάδας. Ο Προμηθέας παίζει επιθετικό man to man και zone press στο μισό γήπεδο, με στόχο να προκαλέσει το λάθος του αντιπάλου και να έχει περισσότερες κατοχές της μπάλας.
Θέλουμε να έχουμε αξιοπρεπή εμφάνιση, όπως συνέβη στα περισσότερα, προηγούμενα παιχνίδια που δώσαμε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο πλήρεις, ξεπερνώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, τις προηγούμενες ημέρες και μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, με την ασθένεια του Hamilton, το τροχαίο ατύχημα του Mac Ki και την αποθεραπεία του Harris. Στην ομάδα υπάρχει η διάθεση συμμετοχής απ’ όλους, το ζητούμενο είναι η δυνατότητα τους».