Ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας μιλά για το προσεχές παιχνίδι ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-Κολοσσού, αναλύει τα τεχνικλά στοχεία του αντιπάλου και τονίζει ότι το “κλειδί” για την τρίτη νίκη των “κυανέρυθρων”, θα είναι η επιβολή του ρυθμού που θα εξαρτηθεί από την αμυντική αποτελεσματικότητα.
“Oι δυο ομάδες έχουν πραγματοποιήσει αλλαγή προπονητών και αυτό το στοιχείο προκαλεί μεγαλύτερη διάθεση των παικτών. Στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, η ομάδα έχει προσαρμοσθεί στην αλλαγή προπονητή και έχουν γίνει αλλαγές σε κάποια τεχνικά κομμάτια του παιχνιδιού μας. Έχουμε δουλέψει μεθοδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα, τον οποίο αντιμετωπίζουμε με την μέγιστη σοβαρότητα για να φτάσουμε στην τρίτη νίκη.
Ο Κολοσσός διαθέτει ικανοποιητικό ρόστερ και θα έχει την προσθήκη του Τσούπκοβιτς που είναι έμπειρος παίκτης, ενώ υπάρχουν ικανοί σκόρερ στην περιφέρεια, με τους Γκίμπς, Ντίκγκς και Μπράουνιγκ και στις θέσεις των ψηλών, με τον Μαυροειδή. Πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι μέσα στην ρακέτα και να ελέγξουμε τον ρυθμό από την άμυνα μας που πρέπει να είναι αποτελεσματική. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, είχαμε ένα σημαντικό χρονικό διάστημα καλής απόδοσης. Κόντρα στον Κολοσσό , πρέπει να είμαστε καλύτεροι για 40 λεπτά, με αυτοσυγκέντρωση και χωρίς χαλάρωση”.