Ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας μιλά για τα συμπεράσματα του εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με τον ΠΑΟΚ και τονίζει ότι στο προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΚ για την 24η αγωνιστική της Basket League, το ζητούμενο των γηπεδούχων είναι η συνέχιση των καλών εμφανίσεων, παρά τα προβλήματα τραυματισμών των Μπέρι και Καμαριανού.

«Απομένουν τρείς αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θέλει να πετύχει το υψηλότερο δυνατό σκορ νικών για την αριθμητική κατοχύρωση της παραμονής του στο πρωτάθλημα της Basket League. Προερχόμαστε από καλή εμφάνιση στην έδρα του ΠΑΟΚ, παρά τον τραυματισμό του Μπέρι, πριν από την έναρξη του αγώνα και την αναγκαστική αλλαγή πλάνων που είχαμε. Ανταποκριθήκαμε θετικά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και συμπερασματικά θεωρώ ότι η απουσία του Μπέρι ήταν καθοριστική στην διεκδίκηση της νίκης, αλλά όχι στην βέβαιη κατάκτηση της γιατί με τα «αν», γίνονται μόνο υποθέσεις και προβλέψεις, με γνώμονα την λογική.
Θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ, στην έδρα μας και θα πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις μας. Η αντίπαλος μας έχει δεδομένη ποιότητα σε όλες τις θέσεις και ιδιαίτερα σ’ αυτές στην ρακέτα, με την παρουσία των Χάντερ, Τζέιμς, Σάκοτα και παρά την απουσία του Μασιούλις. Στην περιφέρεια, θα απουσιάσει ο Θίοντορ, αλλά θα παίξουν ο Σαντ Ρος, ο Γκρίφιν και ο Ξανθόπουλος.
Ερωτηματικό για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, υπάρχει στην συμμετοχή του Μπέρι που θα δοκιμάσει πριν από το τζάμπολ».